a_loader_logo

Operatív lízing vagy tartós autóbérlés?

A két konstrukció nagyon hasonló és valósan rengeteg előnnyel jár a klasszikus autóhasználatokkal szemben. A lízing és a tartós bérlés között van azonban egy lényeges különbség. Míg operatív lízing esetén minden esetben elvégeznek egy alapos, mindenre kiterjedő hitelképességi vizsgálatot, addig az Easylease tartós autóbérlés során egy lényegesen egyszerűbb folyamat után tud, könnyen, gyorsan, biztonságosan az Ön által kiválasztott autóba ülni.

Ugyanakkor a tartós autóbérlés rengeteg előnnyel is gazdagítja Önt az autóvásárlással szemben!

Nézzük, mik a leglényegesebb szempontok, amelyek közvetlenül az Ön érdekeit szolgálják:
Az alacsony önerő mellett megmarad Önnek és vállalkozásának likviditása.
A fix havi kiadás tervezhető, mely ráadásul költségként elszámolható.
Az Easylease által nyújtott konstrukció esetén az ÁFA-t nem kell megfinanszíroznia.
A maradványérték igazodik a piaci árakhoz, Önt semmilyen módon sem éri veszteség.

Válassza az operatív lízing helyett az Easylease tartós autóbérlést, így Önnek valóban csak a vallalkozására, munkájára kell figyelnie. Mi gondoskodunk az összes, autó üzemeltetése közben felmerülő szolgáltatásról.

Az Ön ideje fontos!

Célunk hogy minden ügyfelünk elégedett mosollyal üljön be az általa kiválasztott autóba. Tehesse ezt meg minden nap, mivel 24 órás support biztosításával a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat mert elérhetőek vagyunk és segítünk ha bármilyen esemény történne.

Ennek a keretében a havi díj többek között tartalmazza:
Kötelező szervizek díjait (olajcsere, szűrők cseréje stb.)
Az évszaknak megfelelő gumiabroncs garnitúra biztosítását.
Biztosításokat és minden, az autóhoz tartozó német adót.
a_loader_logo

A tartós bérlet előnyei

a_loader_logo

Tartós bérlet ajánlataink

Válassza ki prémium autóját, könnyen, gyorsan, biztonságosan!
a_loader_logo

Tartós autóbérlés, többet nyújt mint gondolná.

Bezdány Zsolt vagyok, az Easylease alapító tulajdonosa. Szeretném megosztani Önnel egy, az autókkal kapcsolatos gondolatsoromat.

““Madarat tolláról, embert barátjáról” lehet megismerni – tartja a közmondás. Ön szerint mennyiben igazolható e gondolat, ha autóval helyettesítjük be? Madarat tolláról, embert autójáról?

Egy autó többet árul el tulajdonosáról, annak szokásairól, személyiségéről, mint gondolná. Értem itt az autó márkáját, színét, kategóriáját, stílusát, tisztaságát, állapotát. Amennyiben ezeket összesítjük, bizony meglehetősen precíz személyiségképet kapunk. Valószínűleg komoly tanulmányok születtek már arról, hogy az emberek mi alapján választanak autót maguknak, illetve családjuknak.

De vajon készült-e tanulmány arról, hogy egy üzleti megbeszélésre milyen autóval érkezünk és mennyire van ennek jelentősége? Nem tudom, igazából nem is néztem még utána, de üzleti köreimből már több alkalommal jelezték, hogy Kínában például egy üzleti megbeszélés sikeréhez jelentősen hozzá tud járulni az alábbi két dolog:

a kommunikációnk illetve, hogy milyen autóval érkezünk. Általában a megbeszélés után a meghívó a lehetséges üzleti partnerét nagyon kedvesen kikíséri. Teszi ezt egészen annak autójáig és ott nem szégyenlős tekintettel fel is méri milyen is a jármű. Ezek után szoktak még akár ott az autónál vagy ezt követően írásban választ adni, hogy létre jöhet-e az üzlet.

Meglátásom, hogy ennek hazánkban is egyre nagyobb jelentősége van.

Egy korszerű, aktív- és passzív védelemmel ellátott új autóval minden nap biztonságban, stabil környezetben tudhatjuk magunkat és hiszem, hogy ez megjelenésünkre, magabiztosságunkra kihatással van miközben egy üzleti megbeszélés helyszínére tartunk vagy éppen családunkkal a kiválasztott megérdemelt pihenőhelyünkre.

Vallom azt, hogy minden apróságnak jelentősége és tárgynak valódi kisugárzása van. Az egyedileg készített bőrülés, a koromfekete vagy éppen bézs műszerfal, a különleges anyaghasználat és ezek ötvözése a legújabb technikai vívmányokkal összhangban alkotnak stílusos, exkluzív elemeket az autók belső enteriőr világában.

Ezt a belső tökéletességet pedig legtöbbször egy varázslatos és tekintélyt parancsoló karosszéria foglalja magában, amely páratlan megjelenést, fellépést biztosít Önnek bármikor, bárhol is jár.

Higgye el, megérdemli, hogy jól érezze magát a legújabb ,,bőrében”!

a_loader_logo

Rólunk mondták

Látogatóink száma
3000+ + Látogatóink száma
Kiadott ajánlataink
67+ + Kiadott ajánlataink
Átadott autóink
23+ + Átadott autóink
Facebook - Instagram követőink
1334+ + Facebook - Instagram követőink
a_loader_logo

Csapatunk

a_loader_logo

Friss hírek, egyedi ajánlatok egy helyen